JFM-medaljer i spændende sekund-opgør

Gulddrengene
Jakob E, Jakob D og Jonas på sejrspodiet

En flok tændte 1900-ungdommer sørgede for, at der var spænding til sidste sekund, ved weekendens jysk-fynske mesterskaber. Kampgejsten blev belønnet med 3 medaljer og en bronceplads uden medalje!

Den første guldmedalje kom i hus lørdag i Frederikshåb plantage, hvor Jakob Dybdal, Jonas Søby og Jakob Edsen snuppede guldet i juniorklassen efter en forrygende sidstetur, hvor Jakob E løb holdet op fra en 5. plads og var så hurtig, at han ikke bleve speaket i mål som vinder, da arrangørerne troede, han manglede en stribe poster. Jakob løb de godt 5 km på 32 minutter. På 1.turen forstuvede Jakob D sin ene fod godt og grundigt ved post 3, men gennemførte banen og holdet fik en velfortjent hyldest på præmiepodiet.

1900 havde også hold i pigernes juniorklasse med Nanna Dybdal, Ingrid Søgaard og Anne Edsen, og var det ikke for en lillebitte talfejl med en forkert klippet post, havde det givet en klar sejr med en margin på ca. 25 minutter. Men desværre blev det i stedet til en diskning.

Desværre var der ikke tilstrækkeligt med u-løbere denne gang til flere ungdomshold, så Pernille Gylling snuppede en tur i åben klasse sammen med Henrik og Katja Andersen, og sammen opnåede de en flot 4.plads.

Søndag gjaldt det de individuelle mesterskaber i Stensbæk Plantage, der med de detaljerige klitområder udfordrede både finorientering og fysik.

Igen blev det til guldmedalje til Jakob Edsen. Han vandt med en margin på kun 7 sekunder foran Mikkel Sørensen, Melfar.

Ligeså spændende var det i D 16, hvor Anne Edsen vandt sølv – kun 10 sekunder fra 1.pladsen, der dog blev i familien – idet det var (ku)Signe Edsen fra Nordvest, der denne gang var hurtigst.

I samme klasse blev Pernille nr. 5 og var kun ca. 6 minutter efter de to landsholdsløbere.

I D 20 blev Nanna Dybal nr. 3, men arrangørerne havde sparet sølv og broncemedaljer væk i alle klasser over 16 år!

Andre fine ungdomsplaceringer opnåede Karen Abilgaard Poulsen i D 12 som nr. 6, Astrid Gylling Hougaard blev nr. 5 i D10 og Jonas Abildgaard Poulsen nr. 11 i H 14.

Fotos fra løbene kan ses her

Reklamer

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: